portfolio

Vitez: Predstavljena monografija

Predstavljanjem monografije “Specijalna policija u Domovinskom ratu 1990.-1996.” i izložbom ratnih fotografija u Vitezu je sinoć obilježena 24. obljetnica utemeljenja Specijalne policije PU Travnik MUP-a Hrvatske Republike Herceg-Bosne. Knjigu su pred brojnim gostima iz javnog, društvenog i političkog života Središnje Bosne, ali i gostiju iz Ministarstva hrvatskih branitelja RH, predstavili: general Ilija Nakić, novinar Zvonimir Čilić te novinarka Glorija … Continue reading Vitez: Predstavljena monografija

  • Author FullName :
  • Client :
  • Date Created :
  • Share
Predstavljanjem monografije “Specijalna policija u Domovinskom ratu 1990.-1996.” i izložbom ratnih fotografija u Vitezu je sinoć obilježena 24. obljetnica utemeljenja Specijalne policije PU Travnik MUP-a Hrvatske Republike Herceg-Bosne.

Knjigu su pred brojnim gostima iz javnog, društvenog i političkog života Središnje Bosne, ali i gostiju iz Ministarstva hrvatskih branitelja RH, predstavili: general Ilija Nakić, novinar Zvonimir Čilić te novinarka Glorija Lujanović. Obilježavanje ove značajne obljetnice će se nastaviti i danas. U 12 sati na spomen obilježju u Križančevom selu kod Viteza predviđeno je polaganje vijenaca i paljenje svijeća.